Advertentie plaatsen

Start Bedrijfsruimte te huur

Bedrijfs- en praktijkruimte te huur in Abcoude

Samenvatting
  • N.O.T.K. nader overeen te komen
  • Gebruikt  
Omschrijving

Bedrijfs-, kantoor- of praktijkruimte te huur in het pittoreske Abcoude!

Op de begane grond en in het souterrain zijn een aantal kantoor- of bedrijfsruimtes beschikbaar, respectievelijk 60 m2, 53m2, 45m2, 42m2, twee ruimtes van 16,5m2 op de begane grond en 84m2, 55m2 in het souterrain.

Wegens de bijzondere bouw van het pand en de gevarieerde ruimtes zijn er verscheidene mogelijkheden ten aanzien van het creëren van een inspirerende bedrijfs- of praktijkruimte, (flex)werkplekken, oprichting van een sportschool en zelfs de mogelijkheid voor het oprichten van een gezondheidscentrum waar verschillende therapeuten, trainers en coaches kunnen samenwerken. Kortom, het is een centrale locatie met diverse mogelijkheden voor inspiratie & ontwikkeling.

Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein en er zijn diverse faciliteiten beschikbaar. Op elke verdieping is een keuken en toiletgroep aanwezig. In het souterrain zijn er gescheiden doucheruimtes. Uiteraard staan wij ervoor open om uw wensen voor de inrichting van uw kantoor- of bedrijfsruimte met u te bespreken en om u, in hoeverre mogelijk en in goed overleg, te helpen om de ruimte volledig naar wens in te richten.

Heeft u interesse en wilt u graag langskomen voor een bezichtiging of heeft u nog vragen over de beschikbare ruimtes? Dan kunt u een mail naar admin@effective.nl sturen waarna wij contact met u op zullen nemen.

 

 

 Vergelijkbare advertenties
Te huur pop-up locatie centrum Amsterdam
N.O.T.K.
Te huur pop-up locatie centrum Amsterdam

Schitterende winkelruimte gelegen op een unieke locatie in het Spiegelkwartier van Amsterdam. Dit unieke split-level pand bevindt zich midden tussen alle trendy winkels en antiekzaken en gelegen tussen de Keizers-/ en Prinsengracht, naast ...

Amsterdam,
winkel ruimte te huur Apeldoorn
N.O.T.K.
winkel ruimte te huur Apeldoorn

te huur 155 vierkante meter winkelruimte met keukentje en toilet op een t spitsing dusgoed zichtbaar frontbreedte ongeveer 7,5mtr.

Apeldoorn,
Verschillende bedrijfsruimtes te huur in Hapert!
Zie omschrijving
Verschillende bedrijfsruimtes te huur in Hapert!

Verschillende ruimtes te huur!Vlak bij de snelweg, goed te bereiken en genoeg parkeergelegenheid. Er zijn nog verschillende ruimtes beschikbaar vanaf 28m2 tot 90 m2.Huur is al mogelijk voor een korte termijn vanaf 6 maanden. De ruimtes ...

Hapert,
EMM Holding B.V.
EMM Holding B.V.
Abcoude,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie