Advertentie plaatsen

Start Horeca te huur

TE HUUR Centrum Groenlo Horecabedrijf A1

Samenvatting
  • € 950,00
  • Gebruikt  
Omschrijving

Indeling Entree/tochtportaal; horeca / winkel gedeelte; toegang kelder; garderobenis; twee aparte toiletten; keukenruimte; hal met inbouwkast en toegang naar buiten; riante berging met koeling; berging met toegang naar buiten; overdekt terras.

De bestemming 'centrum-1' biedt in de toekomst een diversiteit aan mogelijkheden, waaronder: detailhandel, dienstverlening, ateliers en horeca categorie-2 en 3. De gedreven ondernemer serveert uitsluitend huisgemaakte gerechten die worden bereid met lokale producten. Er is plaats voor 40 gasten. Middels diverse kanalen wordt het restaurant zeer positief beoordeeld door haar gasten. 

De Beltrumsestraat is één van de hoofdstraten van de kern van Groenlo die is voorzien van een breed scala aan landelijke winkelformules, lokale retailers en horeca. Formules die hier onder andere zijn gevestigd: Albert Heijn, Hema, Terstal, Kruidvat en Etos. Groenlo is rijk aan historie en voorzien van bezienswaardigheden die jaarlijks velen toeristen trekken, waaronder: de H. Calixtusbasiliesk, stadsboederij Grolle, wijngaard Schepershof, stadsmuseum Groenlo en natuurlijk Grolsch Brouwhuys De Lange Gang. Groenlo beschikt over diverse busverbindingen en is met de auto uitstekend bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A35 vanaf Enschede en de A18 vanaf Doetinchem.Frederik1964@gmail.com
Frederik1964@gmail.com
warnsveld,
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen