Advertentie plaatsen

Start Kantoorruimte te huur

Diverse kantoorruimtes in Oss o.b.v. antikraak aangeboden

Samenvatting
  • € 185,00
  • Nieuw  
Omschrijving

Wij bieden per direct diverse werkruimtes aan in een voormalig kantoorpand in Oss o.b.v. antikraak. Dit houdt in dat je de ruimte voordelig kunt gebruiken met een wederzijdse opzegtermijn van 28 dagen. Het pand ligt op industriegebied Vorstengrafdonk, en is daarmee zeer gunstig gelegen nabij uitvalswegen als de A50 en A59. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur. 

De beschikbare ruimtes variëren in oppervlakte van 25 m² - 90 m² en zijn gelegen op de begane grond en 1e etage. Er zijn voldoende toiletten en keukenblokken aanwezig, welke gedeeld kunnen worden met een aantal andere ondernemers. Ben jij het thuiswerken ook zat? Dan zijn deze ruimtes zeer geschikt voor jou! Omdat deze ruimtes al zijn voorzien van een nette tapijtvloer, voldoende stopcontacten en werkende verlichting, zijn ze volledig instapklaar.

Heb je interesse in een vrijblijvende bezichtiging of wil je meer informatie over dit pand ontvangen? Neem dan direct contact met ons op via denbosch@adhocbeheer.nl of meld je aan via onze website www.adhocbeheer.nl/inschrijven-antikraak-werkruimteAd Hoc Den Bosch
Ad Hoc Den Bosch
Den Bosch,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie