Advertentie plaatsen

Start Kantoorruimte te huur

Kantoorruimte en praktijkruimte te huur in Wieringerwerf

Samenvatting
  • € 695,00
  • Nieuw  
Omschrijving

Business Center Wieringerwerf is gelegen op het bedrijvenpark Robbenplaat te Wieringerwerf. Het bedrijvenpark is gesitueerd op een van de best bereikbare plekken van de kop van Noord-Holland. De aanwezigheid van de rijksweg A7 zorgt ervoor dat de afstand tot Amsterdam slechts 30 minuten is. Sterke punten van de kop van Noord Holland zijn de beschikbaarheid van voldoende ruimte en de aanwezigheid van groen en water, waardoor de leefomstandigheden zeer aangenaam zijn. Het ontbreken van files vergroot de bereikbaarheid van de regio.

Op de kop van het gebouw is een zeer representatieve ruimte gesitueerd. Deze ruimte is het eerste gezicht van het gebouw wanneer men het bedrijventerrein op komt rijden. Deze unit kenmerkt zich door de overstekende verdieping waardoor er niet alleen extra oppervlakte gecreëerd wordt maar ook tevens extra dimensie aan de uitstraling wordt toegevoegd.

Het gebouw omvat totaal 32 Multifunctionele Showroom, kantoor-/ bedrijfsruimtes met een oppervlakte vanaf 100 m² met twee bouwlagen. Met de stijlvolle gevels geeft dit een moderne uitstraling. Op de oprit is een reclamezuil geplaatst. Elke huurder kan hierop zelf zijn eigen bedrijfsnaam en/of logo aanbrengen. Het terrein wordt verlicht door energiezuinige verlichtingsarmaturen geschakeld door een duisterschakelaar.

Genoemd metrage is inclusief omslag algemene ruimten.

Deze unit is onder meer voorzien van
-entree
-toilet
-pantry
-systeemplafonds
-in te richten naar eigen wens
-ventilatie
-vloerbedekking

Parkeergelegenheid
Voldoende gratis parkeergelegenheid

Afwerking
De zeer stijlvolle gevels zijn uitgevoerd in metselwerk op de begane grond met geïsoleerde panelen op de verdieping.
Hardhouten kozijnen met HR++ isolatieglas. De betonvloer op de begane grond is monoliet afgewerkt de (betonnen)verdiepingsvloer is afgewerkt met een dekvloer.

De ruimte beschikt ook over een glaspui met dubbele loopdeur.
Alle ruimtes zijn voorzien van een systeemplafond en spuitwerk in korrelstructuur.Vergelijkbare advertenties
Kantoorruimte te huur Alkmaar, op etage met parkeerplaatsen
€ 775,00
Kantoorruimte te huur Alkmaar, op etage met parkeerplaatsen

Op toplocatie is een zeer lichte kantoorwerkruimte beschikbaar voor de verhuur van 108m2 in het kwalitatief hoogwaardige businessgebouw op bedrijventerrein Oudorp. Deze ruimte is zeer geschikt voor gebruik als ...

Alkmaar,
PNO Vastgoed
PNO Vastgoed
Alkmaar,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie