Advertentie plaatsen

Start Kantoorruimte te huur

Moderne kantoor ruimte in Amsterdam de Pijp. Mooie industrieel!

Samenvatting
  • € 2.600,00
  • Nieuw  
Omschrijving

Ter overname huurcontract geheel kantoorruimte of deelhuur. 

Overname huurcontract: € 2.600,- per maand, te vermeerderen met omzetbelasting en servicekosten.

Gedeelde huur ook mogelijk per direct: € 1.300,- incl gwl + wifi per maand  kantoorruimte + opslag  (gedeelte voorraan) plus gedeelde keuken en toilet 

Alleen kantoor of opslag (geen retail, beauty horeca bedrijven etc)
 
In een rustige straat van de ‘Nieuwe Pijp’ tussen de Ferdinand Bolstraat en het Van der Helstplein, is deze leuke sfeervolle kantoorruimte in het souterrain gelegen. De kantoorruimte is net helemaal gerenoveerd met gestuukte wanden en LED-verlichting en bestaat uit 1 grote ruimte met parallel een kleinere smalle ruimte voor opslag of vergaderruimte. Achter in de kantoorruimte is een aparte ruimte voorzien van een lichtkoepel, grote pantry en ook nog opslag.
Desondanks dat de ruimte in een rustige straat is gelegen, kenmerkt de omgeving zich door de vele kroegen, gezellig pleinen en leuke lokale winkels. Op steenworp afstand liggen het ‘Van der Helstplein’ en het Sarphatipark. Naast de leuke levendige omgeving is de bereikbaarheid ook uitstekend te noemen. De Rijksweg A10 is via de Ferdinand Bolstraat en het Europaplein makkelijk bereikbaar en op loop afstand is de in 2018 geopende Noord Zuidlijn met metrostation ‘Amsterdam, De Pijp’ gelegen.


VERHUURBARE OPPERVLAKTE
Het betreft hier circa 110 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen in het souterrain.

AANVANGHUURPRIJS
€ 2.600,- per maand, te vermeerderen met omzetbelasting en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
P.M.
Huurder dient zelf alle abonnementen voor de levering van gas, water, elektriciteit en internet op haar naam te doen stellen.

HUURINGANGSDATUM/OPLEVERING
Per direct.

BESTEMMING
De publiek-/privaatrechtelijke bestemming is Gemengd 1; kantoren, dienstverlening, detailhandel en bedrijf.

VOORZIENINGEN
Het pand wordt opgeleverd in de huidige gerenoveerde staat en is onder andere voorzien van:
- Gestuukte wanden;
- Inbouw stopcontacten ten behoeve van elektra en data aansluitingen;
- Toilet;
- Pantry voorzien van koelkast en vaatwasser;
- Verwarming middels radiatoren;
- LED-verlichting.

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 (twaalf) maanden.

ZEKERHEIDSSTELLING
Er dient een bankgarantie gesteld of waarborgsom betaald te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs het model Verhuurder gebaseerd op het ROZ model, zoals is vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ), met de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

BTW
Er zal geopteerd worden voor BTW-belaste ver­huur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW-b­elaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

BEREIKBAARHEID
Auto
Met de auto is de locatie zeer goed bereikbaar vanaf de Rijksweg A10 via de afslag S109 (RAI) en dan via het Europaplein en de Ferdinand Bolstraat.

Parkeren
Betaald parkeren is van toepassing langs de openbare weg.

Openbaar vervoer
Op enkele minuten lopen is het metrostation ‘Amsterdam, De Pijp’ vanwaar de Noord Zuidlijn een rechtstreekse verbinding heeft met zowel Centraal Station alsmede Station Zuid. Tevens vertrekken van dit punt de tramlijnen 3, 12 en 24 in verschillende richtingen.J
J
Amsterdam,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie