Advertentie plaatsen

Start Opslagruimte te huur

Opslagruimte, werkruimte te huur De Lus, Schagen

Samenvatting
  • € 159,00
  • Nieuw  
Omschrijving

Onze multifunctionele opslagruimtes en garagepark in Schagen (Industrieterrein De Lus) zijn uniek en bieden heel veel voordelen ten opzichte van loodsen, self storage, traditionele bedrijfsruimtes of de ‘garagebox in de wijk.’ Zo zijn onze boxen en parken zeer streng beveiligd zodat je spullen altijd veilig staan. We hebben verschillende formaten garageboxen die te huur zijn.

PNO Garageboxen zijn multifunctionele opslagruimtes, waar ook gewerkt kan worden. De boxen en het complex zijn goed beveiligd, 24/7 toegankelijk en centraal gelegen. Ons park in Schagen Noord-Holland beschikt over extra faciliteiten, zoals een postadres voor elke box en een sanitaire ruimte. Deuren openen met identiteitskaarten en sleutelhangers is voorbij. Ervaar het gemak van het openen van deuren met een mobiele telefoon. Het is zelfs mogelijk om uw unit op afstand te laten bevoorraden.

Bestemming:
Bij de gemeente Schagen valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Lagedijk”. Dit houdt in dat het perceel bestemd is voor “Bedrijf 1 tot milieucategorie 3”. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Schagen.

Ligging:
Het bedrijfscomplex is gelegen op het bedrijventerrein Lagedijk ‘De Lus’ te Schagen.
De Lus is een nieuwe ontwikkeling op een volwassen bedrijventerrein.
Het bedrijventerrein is gelegen nabij het centrum van Schagen en goed bereikbaar met de auto.

De garageboxen voorzien in de groeiende vraag van klein zakelijke ondernemingen als; installateurs, schilders, vertegenwoordigers, webwinkels, cateraars, hoveniers, eventbureaus, foodtrucks, motoren opslag etc. naar multifunctionele kleinschalige bedrijfsruimtes.PNO Vastgoed
PNO Vastgoed
Alkmaar,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie