Advertentie plaatsen

Start Opslagruimte te huur

Opslagruimte, werkruimte te huur De Lus, Schagen

Samenvatting
  • € 169,00
  • Nieuw  
Omschrijving

Onze multifunctionele opslagruimtes en garagepark in Schagen (Industrieterrein De Lus) zijn uniek en bieden heel veel voordelen ten opzichte van loodsen, self storage, traditionele bedrijfsruimtes of de ‘garagebox in de wijk.’ Zo zijn onze boxen en parken zeer streng beveiligd zodat je spullen altijd veilig staan. We hebben verschillende formaten garageboxen die te huur zijn.

PNO Garageboxen zijn multifunctionele opslagruimtes, waar ook gewerkt kan worden. De boxen en het complex zijn goed beveiligd, 24/7 toegankelijk en centraal gelegen. Ons park in Schagen Noord-Holland beschikt over extra faciliteiten, zoals een postadres voor elke box en een sanitaire ruimte. Deuren openen met identiteitskaarten en sleutelhangers is voorbij. Ervaar het gemak van het openen van deuren met een mobiele telefoon. Het is zelfs mogelijk om uw unit op afstand te laten bevoorraden.

Bestemming:
Bij de gemeente Schagen valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Lagedijk”. Dit houdt in dat het perceel bestemd is voor “Bedrijf 1 tot milieucategorie 3”. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Schagen.

Ligging:
Het bedrijfscomplex is gelegen op het bedrijventerrein Lagedijk ‘De Lus’ te Schagen.
De Lus is een nieuwe ontwikkeling op een volwassen bedrijventerrein.
Het bedrijventerrein is gelegen nabij het centrum van Schagen en goed bereikbaar met de auto.

De garageboxen voorzien in de groeiende vraag van klein zakelijke ondernemingen als; installateurs, schilders, vertegenwoordigers, webwinkels, cateraars, hoveniers, eventbureaus, foodtrucks, motoren opslag etc. naar multifunctionele kleinschalige bedrijfsruimtes.

Meerdere type units

Het complex bestaat uit meerdere type units. Op de begane grond komen 15 large boxen, met afmetingen van 3 meter breed, 7 meter diep en 3 meter hoog en zijn voorzien van een elektrische overheaddeur. Daarnaast zijn er vier gekoppelde large boxen. Deze boxen zijn verbonden via een loopdeur in de tussenliggende muur.

Units op de etage

Op de verdieping komen etage-boxen van 3 meter breed, 7 of 3,5 meter diep en 2,5 meter hoog. De boxen op de verdieping zijn ideaal voor de opslag van huisraad, archief en andere spullen die je niet dagelijks nodig hebt. De scherp geprijsde etage-boxen zijn bereikbaar via een goederenlift en een trap.

Units met zij-ingang

Aan één zijde van het complex komen units met een eigen zij-ingang. Deze ruimtes zijn toegankelijk via een loopdeur en voorzien van ramen met draai kiepfunctie. Dat maakt deze units zeer geschikt als showroom of kantoorruimte.

Alle units zijn afgewerkt met LED-verlichting, geïsoleerde overheaddeuren, gecoate vloeren en wanden en diverse stroompunten.

 PNO Vastgoed
PNO Vastgoed
Alkmaar,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie