Advertentie plaatsen

Start Vergaderruimte te huur

Studio MevrouwvanDale vergaderruimte, Amsterdam

Samenvatting
  • Zie omschrijving
  • Nieuw  
Omschrijving

Te huur: Hannie Dankbaarpassage 5 (De Hallen Amsterdam), 1053RT amsterdam

Mevrouw van Dale (www.mevrouwvandale.nl) is een rustige, inspirerende locatie in De Kleine Passage van de Hallen in Amsterdam die per dag, weekend of week te huur is.

?7 redenen waarom Studio Mevrouw van Dale een goede locatie is:

#1 Studio Mevrouw van Dale is een charmante studio van 50m2 - licht, rustig, met een hoog plafond en grote ramen, die uitkijken op de overdekte winkelgalerij - en voorzien van wifi, een beamer, beamer scherm, flipover en partyrocker. De bureau’s hebben wieltjes: zo kan de opstelling eenvoudig worden veranderd en kan deze custom-made worden ingericht. Huurders hebben de gehele ruimte tot hun beschikking, inclusief het gebruik van het professionele ophangsysteem, een volledig ingerichte pantry en sanitaire voorziening. Studio Mevrouw van Dale biedt (desgewenst) 20 zitplaatsen.

#2 Studio Mevrouw van Dale bevindt zich in een verwarmde en? overdekte passage met als buren onder andere een grote indoor foodmarket, Hotel de Hallen, bioscoop de Filmhallen.

#3 Mevrouw van Dale houdt niet van treurige vergaderdropjes en voordeelsnoepgoed. Wij serveren onze gasten verse sapjes, goede cappuccino of espresso en/of gezonde snacks.

#4 Pauze? Je kunt de benen strekken in onze winkelpassage. Op minder dan 100 passen van Studio Mevrouw van Dale bevinden zich de Foodhallen. In onze omgeving zitten tal van gastronomische (afhaal)eetgelegenheden uit alle windstreken.

#5 In ons onderkomen huist tevens? een kleine galerie, gespecialiseerd in (mode) illustraties waardoor er als het even pauze is, genoeg te bekijken valt.

#6 De Hallen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer: lijn 7 vanaf Leidseplein; lijn 17 vanaf Centraal Station. Onder de Hallen bevindt zich een parkeergarage (ingang aan het Bellamyplein) en een gratis fietsenstalling.

#7 Ook in de avonden is Mevrouw van Dale te huur. Je kunt hier tot 01.00 uur terecht.

Hartelijke groet, Barbelijn Bertram en Elleke van Duin (samen ?vormen wij ?Mevrouw van Dale)Mevrouw van Dale
Mevrouw van Dale
Amsterdam,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie