Advertentie plaatsen

Start Woonruimte te huur

Op zoek naar tijdelijke woonruimte?

Samenvatting
  • € 1.050,00
  • Zo goed als nieuw  
Omschrijving

Op bungalowpark Het Verscholen Dorp heeft u de mogelijkheid om een bungalow of chalet voor een langere periode ( oktober t/m maart) tegen aantrekkelijke prijzen te huren.
De accommodaties zijn geschikt voor max. 6 personen en worden volledig gemeubileerd aangeboden, zijn sfeervol en eigentijds ingericht en voorzien van gratis WIFI internet, waardoor een tijdelijk verblijf in één van onze accommodaties prettig “vertoeven” is.
De centrale ligging in Nederland aan de rand van de stad Harderwijk in Gelderland, maar toch in het bos, plus de optimale ligging ten opzichte van uitvalswegen, maken Het Verscholen Dorp tot een uitermate geschikte locatie voor een tijdelijk verblijf, bij onder andere de volgende omstandigheden:

• Overbruggingsperiode bij een verhuizing naar een, nog niet opgeleverde woning
• Bij ingrijpende verbouwingen aan eigen huis
• Bij terugkomst naar Nederland c.q. emigratie
• Een fijne, rustige plek tijdens een scheidingsperiode

U kunt als gast van Bungalowpark Het Verscholen Dorp uw auto direct naast de accommodatie parkeren, tevens kunt u kosteloos gebruik maken van de all weather tennisbaan en de speeltuin voor de kids. Wasserette en receptie met fietsverhuur zijn tegen vergoeding.

Raadpleeg onze site om een indruk van het park, de bungalows, chalets en de omgeving te krijgen en u zich ervan te overtuigen dat een tijdelijk verblijf op ons park een prima alternatief c.q. een passende oplossing is: www.verscholendorp.com

Wilt u meer informatie of een prijsopgave voor een langer verblijf, neem dan contact met ons op via onze website of belt u ons op telefoon nummer: 0341-820227. Wij zullen dan vrijblijvend en in overleg met u de beste optie, accommodatie en periode aanbieden.

Graag tot ziens op Bungalowpark Het Verscholen Dorp in Harderwijk!Bungalowpark Het Verscholen Dorp
Bungalowpark Het Verscholen Dorp
Harderwijk,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie