Advertentie plaatsen

Wat is een pop-up store?

20, Dec, 2020, 10:26

Wat is een pop-up store of pop shop?

popup store Een pop-up winkel is er slechts tijdelijk voor een maand, een week of zelfs enkele dagen.

Vaak wordt deze tijdelijke winkelruimte gebruikt voor sample verkoop van een nieuw product, maar natuurlijk kan de nieuwe (startende) internetondernemer hier ook een een aantal maanden zijn passie uitoefenen.

Waarom RuimteTeHuurTeKoop?

Via pop-shop vinden eigenaren en beheerders van winkelvastgoed geschikte huurders voor een korte of langere periode tot het winkelpand verhuurd wordt met een langdurig contract.

Pop-up-shops zorgen ervoor dat de winkelstraten vaker gevuld zijn en daarnaast dat het aanbod in de winkelstraten zeer divers is. Naast dat de winkelstraten gevuld worden, krijgen vastgoed eigenaren en beheerders inkomsten uit hun vastgoed en kan de ondernemer zijn passie uitoefenen. Een win-win situatie voor beide partijen.

De huidige situatie

Winkelleegstand is in Nederland al jaren een steeds groter wordend probleem. De markt vershuift, veelal heeft dit te maken met de opkomst van het internet. Winkels zonder goed lopende website dreigen te verdwijnen, maar dit creëert naast de leegstand ook kansen voor jonge en bovendien slimme internet ondernemers.

Geweldige omgeving

RuimteTeHuurTeKoop is een platform waarbij ondernemers en beheerders van vastgoed elkaar gemakkelijk kunnen vinden en is bovendien geheel gratis. Beheer uw eigen winkels en laat overzichtelijk zien welke voorzieningen aanwezig zijn.

Waar wacht u op?

Bied GRATIS uw beheerde winkelruimtes aan met website link en vindt de geschikte gebruiker voor korte of langere periode, via het menu hier onder kunt u navigeren naar deze pagina's.

>>Bied pop-up ruimte aan<<

>>Op zoek naar pop-up ruimte<<