Advertentie plaatsen

Inspirerende werkplekken in een Hotel

05, May, 2021, 17:41

Gelukkig blijven de hotels gewoon open en hoewel er natuurlijk erg veel annuleringen hebben plaatsgevonden, hebben de hotels aardig in kunnen haken op het tijdperk van het thuiswerken en hebben een creatieve oplossing gevonden om toch nog de nodige omzet te genereren. Je kunt deze hotelkamers nu ook voor één dag, zonder overnachting huren en daarmee huur je als het ware je eigen office annex werkkamer.

Geen huisgenoten om je heen, geen kinderen die veel aandacht vragen, of de huishoudelijke bezigheden die je aan blijven staren.
Gewoon lekker in alle rust kunnen werken. In de meeste gevallen is het gebruik van koffie en thee bij de prijs inbegrepen en je kan natuurlijk gebruik maken van de badkamer en het bed, voor een eventuele powernap. Er zijn natuurlijk tal van deze hotels, maar we hebben er een paar voor je opgezocht die werkelijk inspirerend kunnen zijn.

The Duke Botique Hotel, in Den Bosch
Dit hotel bevindt zich midden in het centrum van De Bosch, dicht bij de Sint Jan Kathedraal. Hier kan je een hippe hotelkamer huren voor slechts €49,- per dag. Met de aanwezige Wifi heb je direct contact met je kantoor, of hou je eenvoudig videoconferences.

Hotel V Fizeaustraat, in Amsterdam
Vlak bij het Amstelstation staat dit fraaie hotel. Als je met het openbaar vervoer reist, is dit dus een prima locatie, maar ben je met de auto, dan is het ook prima te bereiken. Deze kamers zijn voor €49,- per dag te huur en daarvoor krijg je best veel. Ten eerste heb je een vrij luxe kamer met prachtig interieur, maar daarnaast zijn er ook gratis films, muziekboxen en een contactloze roomservice. Red je het niet om je werk helemaal af te krijgen, dan kan je voor een kleine bijbetaling gewoon blijven overnachten en ben je de volgende dag mooi op tijd op “kantoor”.

Hotel Finch, in Deventer
In Deventer hebben we dit hotel gevonden wat weliswaar niet de grootste kamers heeft, maar wel erg knus en stijlvol zijn ingericht. Dit hotel ligt dicht bij het station van Deventer en is gevestigd in een mooi historisch pand. Een grappig detail is, dat de kamers zijn uitgerust met een platenspeler, samen met een setje vinylplaten. Te lang met je kont op je bureaustoel gezeten? Geen probleem, want elke kamer heeft ook een yoga-mat, dus kan je tussendoor even lekker stretchen. Deze kamer huur je voor €39,- per dag.

Urban Residences, in Rotterdam
Een lekkere werkplek met een mooi uitzicht, dat zijn de kamers van Urban Residences. Iedere kamer beschikt over een balkon, vanwaar je een prima uitzicht over Rotterdam hebt. Owja, je gaat er niet heen voor het uitzicht. De kamers zijn met hun 55 vierkante meter best groot te noemen. Uitgerust met een extra groot bureau en als je echt moet doorstampen kan je een lunch bag bestellen. De prijs voor dit grote kantoor met uitzicht is €42,50 per dag.

The Cannery Hotel Apartements, in Groningen
Hier worden over het algemeen alleen de appartementen verhuurd als werkruimte. Je werkt dan vlak bij het leukste plantsoen van de stad, midden in het Ebbingkwartier. Het is gevestigd in een monumentaal pand, dat volledig is gerenoveerd en de appartementen hebben uiteraard een eigen toilet en keuken. Het interieur is vintage en klassiek ingericht en aan de muren vind je wat kunstwerken van lokale kunstenaars. Deze grote werkruimte met alles erop en eraan, huur je voor slechts €25,- per dag.

Aparthotel Boat&Co, in Amsterdam
Als je in Amsterdam naar de Houthavens gaat, dan zal je dit aparthotel aantreffen. Hier kun je een appartementje met bureau, keuken, lekkere bank en tv huren. De koffie en thee zitten bij de prijs inbegrepen en je kan hier ook kiezen om een diner of overnachting bij te boeken. Deze werkplek met een gegarandeerd uitzicht op het IJ, kost je €39,- per dag.