Advertentie plaatsen

Pop-up shop

Pop-up shop

Pop-up shop "Ridicule" - ridicule-presents.nl

Producten met een verhaal
Pop up shop "Ridicule" ligt aan de Koolstraat 10 in het Modekwartier in Arnhem. Een levendige, sfeervolle wijk die steeds populairder wordt. In het Modekwartier kom je shoppen voor een product mét verhaal. Verspreid over meer dan een kilometer vind je hier ateliers en shops van opkomend ontwerptalent. Jonge ontwerpers domineren het straatbeeld, waardoor er een grote diversiteit aan modewinkels heerst.

Unieke exemplaren
Je vindt hier speciaalzaken die haute couture, customized vintage, bruidskleding, maatkleding, tassen, hoeden, sieraden, accessoires, schoenen, laarzen, streetwear en swimwear verkopen. In het modekwartier Klarendal zijn ontwerpers, ateliers en boetieks bij elkaar gevestigd waar altijd unieke exemplaren en bijzondere modellen te vinden zijn. Het bijzondere is dat je rechtstreeks vanuit het atelier van de ontwerper kunt kopen.

Loopafstand van het centrum
De meeste winkels zijn van donderdag tot en met zaterdag geopend. De unieke winkels liggen aan de Sonsbeeksingel en de Klarendalseweg, op loopafstand van het centrum van Arnhem en vlakbij station Arnhem Velperpoort.

0 resultaten van Pop-up shop uit Arnhem
Verfijn de zoekresultaten
Vraagprijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht