Advertentie plaatsen

CreativeHaus

CreativeHaus

CreativeHaus - creativehaus.nl

Wij heten u graag welkom in CreativeHaus. Als zussen en werkende moeders misten wij een mooie en creatieve plek waar mensen samen kunnen komen om zich te laten inspireren. Toen we het geheel lege pand voor het eerst zagen, waren we op slag verliefd. Met zorg en liefde zijn we het gaan inrichten en is CreativeHaus ontstaan. We vinden het mooi dat we met onze locatie kunnen bijdragen aan een geslaagde bijeenkomst voor onze gasten.

“CreativeHaus is een unieke plek middenin het creatieve Amsterdam-Oost, vlakbij de levendige Dappermarkt, het Tropenmuseum en het Oosterpark.”

Door de persoonlijke noot en ambiance is CreativeHaus de aangewezen plek voor verschillende soorten verhuur. Onze multidisciplinaire locatie ligt in een van de mooiste straten van het bruisende Amsterdam-Oost en geeft het gevoel van een urban retreat. Wij geloven dat in deze snel veranderende tijd creativiteit een belangrijke factor is die bijdraagt aan succes en geluk. CreativeHaus heeft twee studio’s en een huiskamercafé met bar. De kracht van deze plek is dat je je er snel thuis voelt en de ruimtes op verschillende manieren kunt gebruiken.

1 resultaten van CreativeHaus uit Amsterdam
Verfijn de zoekresultaten
Vraagprijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht


Multifunctionele pop up locatie, Amsterdam
Zie omschrijving
Multifunctionele pop up locatie, Amsterdam

Op zoek naar een tijdelijke winkelruimte om te huren voor een pop-up? Dit creatieve centrum bevindt zich in het bruisende Amsterdam-Oost, in de buurt van Artis, het Tropenmuseum en het Oosterpark. Op deze bijzondere locatie komen ...

Amsterdam,