Advertentie plaatsen

De Groene Panter

De Groene Panter

De Groene Panter - degroenepanter.nl

Vintage kleding, retro kleding en accessoires

Rekken vol met juweeltjes van jurken, rokken en blouses uit de jaren 60, 70 en 80. Met hier en daar een verstekeling die nog een generatie ouder is. Voor iedereen zit het nieuwe lievelingskledingstuk er wel tussen, jullie moeten elkaar alleen nog even vinden. En daar helpt Mama Panter graag bij! Ze is de Cupido onder de vintage stylisten. Haar advies is altijd gratis, vrijblijvend en gemeend. 'Ik laat niemand de winkel uitlopen met een mismatch en druk de dames altijd op het hart de jurk die ze uitgekozen hebben met trots te dragen.' aldus Mama Panter. Met een vintage jurk heb je altijd een unieke look en het is ook nog eens lekker groen!

Retro

Ook hebben we grote collectie retro jurkjes. Die zijn nieuw, geïnspireerd op de swingende jaren '50. Merken als Collectif, Hearts & Roses, Lady V en Hell Bunny uit Engeland vullen de rekken met super vrouwelijke jurkjes met vrolijke prints en petticoats. Ook bijpassende schoentjes en zelfs badmode hebben we onlangs toegevoegd. De collectie is voor dames van maat XXS t/m 8XL.

Accesoires

Natuurlijk maken we jouw nieuwe outfit graag af met perfect bijpassende schoentjes, een riempje, sieraden of een vintage hoedje.

Met de retro badmode van Hell Bunny kun jij de vakantiepret niet op. Dit merk weet precies hoe ze jouw sterke kanten in het zonnetje kunnen zetten, en dat doen ze! Je hoeft alleen nog maar een leuk printje uit te zoeken. Retro zonnebril erbij en gaan! 

0 resultaten van De Groene Panter uit Helmond-Noord
Verfijn de zoekresultaten
Vraagprijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht