Advertentie plaatsen

vanVeg

vanVeg

vanVeg - vanveg.com

vanVeg is een plant-based, healthy fast food take away in Haarlem. Bij onze afhaalrestaurant zit een grote winkel waar we produkten uit eigen keuken verkopen. Al onze produkten zijn 100% plantaardig en gericht op de vegan fijnproever.

vanVeg bestaat al ruim drie jaar en heeft een
goede vaste klantenkring binnen en buiten Haarlem. vanVeg zet zich in voor circulaire bedrijfsvoering en voor het promoten van een vegan (eet)cultuur. Om een beetje afwisseling in onze winkel te krijgen zijn wij dus op zoek naar JOU!

Maak je nou de allerbeste groentechips ter wereld, of een to-die-for chutney, of misschien heb je wel een hartstikke leuk receptenboekje geschreven, maak jij plantaardige zeep,… noem maar op! Wij zijn open minded! Ben je ervan overtuigd dat JOUW produkt bij ons concept past? Misschien hebben wij dan wel een schap voor jou over!

1 resultaten van vanVeg uit Haarlem
Verfijn de zoekresultaten
Vraagprijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht


SHOP-IN-SHOP, huur een plank bij vanVeg, Haarlem
Zie omschrijving
SHOP-IN-SHOP, huur een plank bij vanVeg, Haarlem

Te huur: Zijlstraat 21A, 2011TJ haarlemvanVeg is een plant-based, healthy fast food take away in Haarlem.Bij onze afhaalrestaurant zit een grote winkel waar we produkten uit eigen keuken verkopen.Al onze produkten zijn 100% plantaardig en ...

Haarlem,