Advertentie plaatsen

KoolStuff Concept Stor

KoolStuff Concept Stor

KoolStuff Concept Store - koolstuffstore.nl

De KoolStuff Store is powered by EvenTotaal en is het initiatief van Rianne Kool (48).
Zij is organisator van beurzen en lifestyle fairs in o.a. het voormalig Land van Ooit, Rotterdam Ahoy, de Jaarbeurs en de Brabanthallen.
Eind 2017 heeft zij haar grootste evenement - de voorjaarsfair Lentiade - verkocht, omdat ze na twintig jaar in de evenementen toe was aan een andere uitdaging.

Die uitdaging heb ik gevonden in de Graanbuurt, een uniek, landelijk gelegen winkelgebied met veel potentie in Giessenburg vlakbij Gorinchem aan de A15. In de basis verschilt er qua werkzaamheden minder dan je zou denken. Bedrijven huren nu alleen geen kraam of pagode tent op mijn evenementen, maar ruimte in de winkel. We doen net als voorheen aan branche bescherming, zodat het regelmatig wisselend producten aanbod kwalitatief én aantrekkelijk blijft.

En brengen we de winkel, de deelnemende bedrijven en de Graanbuurt regelmatig op allerlei manieren onder de aandacht bij ons zeer breed media- en relatie netwerk, die we ook altijd voor onze landelijke- en groot-regionale evenementen hebben gebruikt, daarin ligt onze kracht. Daarnaast blijven we dol op beleving, service, mooie & niet alledaagse hebbedingen en het met een brede glimlach naar de zin maken van eenieder.

Ben je goed geslaagd? Vertel het geïnspireerd verder! Heb je vragen, ideeën of andere wensen? Laat het ons weten!

Locatie

Vlakbij vestingstad Gorinchem aan de A15 is de Graanbuurt in Giessenburg te vinden. Het is een landelijk gelegen winkelgebied waar beleving en gemoedelijk shoppen in een sfeervolle ambiance hand in hand gaan. Of je nu komt lunchen aan de oevers van riviertje de Giessen of op zoek bent naar nieuwe outfits, streekproducten, cadeaus voor hem & haar, woondecoratie, accessoires, verzorgingsproducten, kunst, iets voor de kids: je gaat zelden met lege handen naar huis.

De eigentijdse lifestyle winkels zijn gevestigd in historische panden als de Grasdrogerij (met de KoolStuff Store), de Kolenbeurs en de Graanschuur, waar de gevels van de inpandige winkels zijn nagebouwd in authentieke Alblasserwaardse stijl. Het geheel wordt overzien door de markante voormalige graanmaalderij vol bijzondere bouw- en brocante materialen uit vervlogen tijden, waar het uren snuffelen is.

Een bezoek aan de Graanbuurt is een ideale combinatie met o.a. de molens in Kinderdijk (Unesco Werelderfgoed), de bruisende binnenstad van Dordrecht, de bijzondere natuur van de Biesbosch, glasstad en glasblazerij Leerdam of Slot Loevestein, makkelijk te bereiken via de veerdienst vanuit vestingstad Gorinchem.
Kijk op: www.graanbuurt.nl

1 resultaten van KoolStuff Concept Stor uit Giessenburg
Verfijn de zoekresultaten
Vraagprijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht


Conceptstore ruimte huren in bijzonder winkelgebied, Giessenburg
Op aanvraag
Conceptstore ruimte huren in bijzonder winkelgebied, Giessenburg

Te huur: Doetseweg 40, 3381KG giessenburgOnze conceptstore is gevestigd in bijzonder winkelgebied de Graanbuurt nabij Gorinchem.De winkel biedt gevestigde & opkomende labels, webshops, designers en kunstenaars een fysiek platform voor hun ...

Giessenburg,