Advertentie plaatsen

Thumbs Up

Thumbs Up

Thumbs Up - thumbsup.nl

Op 1 juni 2012 hebben Machteld Schoeman en Moniek Vrielink Thumbs Up opgericht. Allebei met de droom om te gaan ondernemen. Wat klein begon groeide binnen een paar jaar uit tot een bloeiend bedrijf, met veel klanten in de regio (Stedendriehoek) en door heel Nederland.

Het doel om de wereld te veroveren met Thumbs Up is nog niet helemaal werkelijkheid geworden, maar we zijn hard op weg ;-).

We kenmerken onszelf door op een hele open en transparante wijze met onze klanten te werken. Contracten doen we niet aan, want de relatie moet wederzijds gewoon werken. We zijn geen groot reclamebureau, maar bieden wel een compleet pakket aan diensten aan. Het meeste doen we zelf, voor sommige dingen schakelen we onze vaste partners in. Wij blijven wel altijd het aanspreekpunt, waardoor je als klant verder nergens omkijken naar hebt. Jij vraagt, wij draaien!

Verder zijn we enorm flexibel. Heb je ons een keer nodig in de avonduren of het weekend? Ook geen probleem. (Tip: Machteld kun je beter ‘s ochtends bellen en Moniek via Whatsapp.)

We denken zowel met je mee in marketingstrategie en de ontwikkeling van creatieve ideeën, als dat we de uitwerking daarvan verzorgen!

0 resultaten van Thumbs Up uit WILP
Verfijn de zoekresultaten
Vraagprijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht