Advertentie plaatsen

Ad Hoc Rotterdam

Ad Hoc Rotterdam

Kies je voor een werkruimte bij Ad Hoc, dan kies je voor een avontuurlijke manier van werken. De ruimtes die wij je bieden zijn heel divers, van woonhuizen tot kantoorpanden, van scholen tot kerken, van appartementen tot woonboten en zelfs villa's. Bijzondere ruimtes om in te werken dus!

Bijzonder lage lasten

Als gebruiker van zo'n pand betaal je slechts een bijzonder lage maandelijkse vergoeding. Wonen bij Ad Hoc is dus goedkoop: veel ruimte tegen lage lasten. Daar staat wel iets tegenover: van jou verwachten we een flexibele instelling en een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Er gelden heldere huisregels voor bijvoorbeeld het representatief houden van het pand, het doorsturen van post of het bij ons melden van langdurige afwezigheid. Dingen die voor verantwoordelijke ondernemers vanzelfsprekend zijn.

Hoe lang je ergens kunt blijven, is vooraf lastig in te schatten. Natuurlijk doen we ons best je zo snel mogelijk in te lichten wanneer je het pand zult moeten verlaten, uiterlijk twee weken van tevoren. Ook doet Ad Hoc altijd zijn best om een passend alternatief voor je te vinden.

Dus ben jij:

Flexibel?

Verantwoordelijk?

Avontuurlijk?

Dan hebben wij:

Bijzondere tijdelijke ruimtes. . .

. . . tegen bijzonder lage lasten. . .

0 resultaten van Ad Hoc Rotterdam uit Rotterdam
Verfijn de zoekresultaten
Vraagprijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht