Advertentie plaatsen

Het MassagePunt

Het MassagePunt

Over Thijs Punt

Ik ben wat je noemt een sensitief persoon, ik voel iedereen goed aan. Ik vind het gaaf om samen te ontdekken wat jou drijft. Waar kan jij jezelf in kwijt? Wat maakt dat je uitdagingen in je leven aankunt, je grenzen aanvoelt en zoveel mogelijk jezelf kan zijn?

Met het ontbreken ervan gaan we veelal voorbij aan onszelf, met allerlei lichamelijke en geestelijke klachten als gevolg. De realiteit leert dat ongeveer één op de drie ziektes stress gerelateerd is, dat twintig procent van de Nederlanders jaarlijks een periode van depressie doormaakt en hetzelfde percentage voor overspannenheid of verschijnselen van burn-out. Herkenbaar? Hoe verder?

Er bestaan over het zoeken en vinden van onze drijfveren veel zelfhulpboeken en cursussen. Maar wat als het boek uit en de cursus ten einde is? Best lastig om de opgedane inzichten in je leven toe te passen. Oude gewoontes, patronen, valkuilen en blinde vlekken nemen het meestal langzaam weer over.

Ik kan me goed verplaatsen in dit ontwikkelproces. Inmiddels ervaar ik wat mijn drijfveren zijn. Dat is niet altijd zo geweest. Mijn sensitiviteit omzetten van last naar kracht is met de nodige hobbels gegaan. Onderhand ga ik dit avontuur met plezier aan.

Graag tot ziens in de massagepraktijk.
Warme groet, Thijs

1 resultaten van Het MassagePunt uit Bakkum
Verfijn de zoekresultaten
Vraagprijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht


Praktijkruimte te huur in Castricum
Zie omschrijving
Praktijkruimte te huur in Castricum

Ruimte te huurBen je holistisch georiënteerd en op zoek naar een prettige werkplek in Castricum? Zowel ’s avonds als in het weekend is erpraktijkruimte beschikbaar.Het MassagePunt beschikt over twee werkruimtes. Een praktijkruimte ...

Bakkum,