Advertentie plaatsen

Stichting Fort Penningsveer

Stichting Fort Penningsveer

Stichting Fort Penningsveer - fort-penningsveer.nl

Fort Penningsveer voor iedereen

Fort Penningsveer is één van de 42 forten die deel uitmaken van de stelling van Amsterdam. De stelling van Amsterdam is omstreeks 1900 gebouwd als verdedigingswerk rond Amsterdam en vanwege haar unieke karakter opgenomen op de lijst van werelderfgoed van de Unesco, naast onder andere de Taj Mahal, de Chinese muur.

Naast het culturele belang van Fort Penningsveer geeft ook de prachtige ligging in recreatiegebied Spaarnwoude een extra waarde aan het gebouw en zijn directe omgeving. Fort Penningsveer ligt aan de rand van Haarlem, in het groen van recreatiegebied Spaarnwoude en is omringd door water, wandel- en fietspaden. Het is een perfecte locatie voor het maken van wandel, fiets, of kanotochten. Het strand, het historische Haarlem en andere leuke bezienswaardigheden liggen allemaal op korte afstand van het fort.

Eind 1985 heeft Stichting Fort Penningsveer het fort onder haar hoede genomen en opgeknapt tot een uniek buitenverblijf met groepsaccommodaties, waar particulieren, scholen, verenigingen en bedrijven gebruik van kunnen maken voor activiteiten met betrekking tot zorg, leren, werken en recreëren. De Stichting richt zich daarbij bijzonder op mensen die, sociaal gezien, extra ondersteuning nodig hebben. Fort Penningsveer heeft mogelijkheden tot overnachtingen voor groepen tot maximaal 66 personen. Tevens beschikt het Fort over een zaal die zich leent voor exposities, recepties of zakelijke bijeenkomsten. Het is tevens een trouwlocatie voor de gemeente Haarlemmerliede.

Bent u geïnteresseerd in een verblijf op ons fort, neem dan vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Voor doelgroepen die binnen de doelstelling van de stichting vallen is korting op de huurprijs bespreekbaar. U kunt ons bereiken via het contactformulier op de website, per email: fort.penningsveer@quicknet.nl en op ons telefoonnummer: 023-5310874.

Met vriendelijke groet,

Stichting Fort Penningsveer

1 resultaten van Stichting Fort Penningsveer uit Haarlemmerliede
Verfijn de zoekresultaten
Vraagprijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht


Expositieruimte voor 1 of meerdere dagen (korte periode)
Op aanvraag
Expositieruimte voor 1 of meerdere dagen (korte periode)

Te huur: Penningsveer 2, 2065AM haarlemmerliedeMidden in de natuur, maar dichtbij de snelweg en station Spaarnwoude, ligt Fort Penningsveer. Fort Penningsveeris onderdeel van de Stelling van Amsterdam. De poterne is omgetoverd in een ...

Haarlemmerliede,